Vragen? Bel ons! 06 319 184 19

Huisregels

FitnessPartner4u is professioneel en gezellig, waar iedereen met plezier en respect voor elkaar kan werken aan lichaam, gezondheid en conditie.

U valt onder de huisregels van Fitpoint Zoetermeer of een andere verkozen gym.

Het trainen bij Fitnesspartner4U is geheel op eigen risico.

Alle leden worden geacht gepaste kleding en schoeisel te dragen. Bij FitnessPartner4U (& Fitpoint) is het gebruik van een handdoek verplicht. Na gebruik van trainingsmaterialen dienen deze te worden opgeruimd.

FitnessPartner4U (& Fitpoint) ontzegt het dragen van petten, hoofddoeken(tenzij het van religieuze aard is) of andere hoofdbedekkingen en het gebruik van mobiele telefoons is verboden. Het gebruik van draagbare muziekspelers (zoals iPod, MP3, MP4, en dergelijke) is toegestaan, mits daarbij geen overlast wordt veroorzaakt voor anderen.

Het is in de gehele ruimte ten strengste verboden te roken.

Drank en/of etenswaren mogen alleen aan de bar van het centrum worden genuttigd.

Iedereen dient zich bij ieder bezoek te melden bij het personeel van FitnessPartner4U.

FitnessPartner4U stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing van uw eigendommen.

Het lidmaatschap bij FitnessPartner4U (& Fitpoint)  is persoonsgebonden.

Sporttassen e.d. zijn verboden in de sportruimtes en dienen in de kleedkamers gezet te worden.

Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het consulteren van een arts voor zij een trainingsprogramma starten.

De persoonlijke gegevens van klanten en medewerkers zijn strikt vertrouwelijk en worden uitsluitend voor administratieve doeleinden van FitnessPartner4U gebruikt. Deze gegevens worden nooit voor commerciƫle doeleinden aan derden ter beschikking gesteld.

Het lidmaatschap bij Fitpoint wordt aangegaan voor onbepaalde tijd; u kunt dus altijd per maand stop zetten. U dient een rittenkaart bij FP4U volledig af te maken en er is geen restitutie mogelijk!

Opzeggen van het lidmaatschap(fitpoint) kan alleen schriftelijk aan de balie (per maand opzegbaar met 1 maand opzegtermijn).

De losse lesgelden dienen na de training te worden afgerekend en de 10/20 rittenkaarten dienen voor de start van het traject per bank te worden voldaan (FP4U).

De klanten van FitnessPartner4U worden geacht deze huisregels te kennen en deze na te leven. Tevens dienen aanwijzingen van het personeel van de FitnessPartner4U altijd te worden opgevolgd. Fitnesspartner4U heeft het recht iemand de toegang te weigeren als men deze huisregels niet naleeft of als aanwijzingen van het personeel niet worden opgevolgd.

Webdesign & Webapplicatie: Edit4U Webservices B.V.