Vragen? Bel ons! 06 319 184 19

Algemene voorwaarden

1. Het trainen bij FitnessPartner4U is geheel op eigen risico.

2. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. U kunt altijd per maand stopzetten met een opzegtermijn van een maand. Daarnaast dient het tarief voor de Personal Trainer voor of na elke trainingssessie contant te worden voldaan.

3. Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk aan de balie (abonnement fitpoint €29,95 onbeperkt= dient voor u toegang en gebruik)

4. FitnessPartner4U houdt zich het recht voor prijzen en openingstijden te wijzigen. Aan acties of speciale aanbiedingen kunnen voor- of achteraf nimmer rechten worden ontleend.

5. Alle prijzen kunnen automatisch elk jaar op 1 januari aangepast worden met de jaarlijkse prijsindexering. U ontvangt hierover verder geen bericht.

6. Leden gebruiken de faciliteiten op eigen risico en FitnessPartner4U zal geen aansprakelijkheid en claims accepteren voor schade ontstaan naar aanleiding van het gebruik van de faciliteiten. FitnessPartner4U is niet aansprakelijk voor diefstal, schade aan en/of zoek raken van uw eigendommen.

7. Als leeftijdgrens geldt 7 jaar of ouder. Het aanmeldingsformulier dient dan wel door één van de ouders of voogd ondertekend te worden als het kind nog onder de 18 jaar is.

8. Geldig legitimatiebewijs verplicht: paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Hiervan wordt een kopie gemaakt.

9. Omdat FitnessPartner4U Personal Training aanbiedt vanuit Fitpoint Zoetermeer, valt u automatisch onder de huisregels van Fitpoint Zoetermeer.

Ik ga akkoord met de bovenstaande voorwaarden en heb kennis genomen van de huisregels. (zie website huisregels).

Webdesign & Webapplicatie: Edit4U Webservices B.V.